mandag den 29. april 2013

632 gram strømper

Det er den totale vægt på de sidste 8 par strømper - og jeg har vel garn nok til 5-6 par mere inden garnet slipper helt op, men det er rester så man skal efterhånden være kreativ.


No 14 - No 15 - No 16 - No 17 par strømper i år, er strikket i dobbelt strømpegarn på p 4,5 alle fire par er allerede flyttet til den ældste t Struer.No 18 - No 19 er flyttet i datterens strømpe skuffe.


No 20 er flyttet i yngstemandens skuffe (det er ham med de store fødder)


Strømper No 20 i år flyttede også i datterens skuffe. Jo da jeg skal også snart strikke strømper til mig selv, men de skal være lange og med den strømpegarns udfordring jeg har været ude i, ville lange strømper af rester nok ikke lige være dem, jeg kom til at bruge allermest. Så nu hvor jeg gerne må købe garn igen så skal jeg ud og vælge farver. :-)

Forbrug i år
 
2794 gram
 
Indkøb i år (minus det nye)
 
4345 gram
 
 
 
Hav en god mandag
 
De bedste h......
 
Ulla Reiche


søndag den 28. april 2013

Alle lovpriser

Den nye bog.Da jeg den anden dag kom hjem stod der en stork med blå bånd hos naboen. Tænkte at det var en god anledning til at købe bogen og kaste mig ud i strikkeprøver og finde garn, der passer til pind no 3.
De bedste h.......

Ulla Reiche

fredag den 26. april 2013

Turen går til..........Jeg og mine 3 svigerinder tager toget og tilbringer Pinsen sammen i Berlin. Det er første gang vi rejser sammen, men jeg er sikker på at vi får det sjovt, vi har meget til fælles. vi er gift med 4 brødre, 2 af os har tilbragt over halvdelen af vores liv med brødrene og de andre 2 er godt på vej. Jeg er slet ikke i tvivl om at de 3 dage forsvinder som dug for solen.

Det er min første gang i byen (næsten) dvs jeg har engang for nogen år siden ventet på en bus til Polen på banegården i Berlin en hel time, så med god vilje kan jeg kalde det for min 2. tur.De bedste h......

Ulla Reiche

onsdag den 24. april 2013

Ugens gæst.

Sådan føles det lige nu. Foråret byder på restferie/overarbejde, konfirmationer, fester og haven. Det er ikke fordi jeg ikke får strikket, for det gør jeg. Men hvad skal jeg lige skrive om


 
Strømper, der ikke har fået hæftet ender eller
 


Strømper, der er halvvejs eller
  
Tørklædet, der ligger i tasken og kun kommer frem på kurser osv eller
 
 
Den top/down som jeg lige har slået op til og som skal være lidt længere end den første.
 
 
 
 
Jeg vender tilbage, når jeg har noget og fortælle :-)
 
 
 
De bedste h........
 
 
Ulla Reiche.


mandag den 15. april 2013

Mængden reduceres.

I strømpegarnet vel og mærket. Man er rendt på (opsøgt) et ophørsudsalg med 50% rabat og så ville man jo være direkte dum, hvis man ikke slog til. Det blev til noget, dog ikke strømpegarn.


Jeg har ikke vejet endnu, men jeg tror jeg er under de 500 gram som udfordringen, for læææænge siden lød på. Der ligger strømper som kun mangler af få hæftet ender, så forbered jer på et snarligt strømpe indlæg.  (eller spring over)den ældste af sønnerne er mest til tykke sokker, den yngste er til de tynde. Hmm gid det var omvendt, den yngste har størst fødder. Jeg bryger mine små rester så det er genialt, at strikke to på en pind. Så bliver sokkerne nogenlunde ens.

Idag vil jeg have lært mig at strikke fra tåen og op, men først efter et par timer i haven.


Hav en god mandag.

De bedste h.......


Ulla Reiche.

onsdag den 3. april 2013

Dilemma

Er et problem uden nogen egentlig løsning....... eller det kunne være flere løsninger på et problem ...... eller er der overhovdet noget problem, når det kommer til stykket.


jeg har nemlig gjort mig en erfaring af den gode slags. Jeg har vasket denne Islænder i 100 % uld i min VASKEMASKINE...... jep 0 grader og uldvask 600 omdrejninger i centrifugen og ud kom en lækker sweater som bare skulle tørre natten over - Det er jo meget godt og hvad er så problemet ?

Jo det er, at samtidig er jeg jo nød til, at indrømme, at jeg vovede forsøget med et af min mors værker. Det var jeg nød til for jeg har aldrig lavet en selv..... Jeg har også en, den har jeg haft i omkring 7 år nu. Den har været vasket 1-2 gange - det er et mareridt hver gang. noget med noget badekar - en monster tung trøje - utallige våde håndklæder - mange dages tørretid. Men det er slut nu. Nu vil det som regel være nok at sådan en trøje hænger ude om natten - ulden renser sig selv og har sjældent behov for ekstra vask,,,,,,,,,,,

TJEK- OM DIN MASKINE KAN INDSTILLES PÅ DE FORSKELLIGE PROGRAMMER - HAR DU EN LIGNENDE TRØJE OG VASKER DEN I MASKINEN ER DET PÅ EGET ANSVAR.

Du må også komme hjem til mig så giver jeg en kop kaffe mens trøjen snurre i maskinen.

De bedste h.......

Ulla Reiche


tirsdag den 2. april 2013

Jubiiii jeg vandt.


Denne her helt ualmindelige søde mønttaske, passer til en 20´er og lige til at sætte i nøgleringen.

Den er lavet af Henriette med bloggen http://handmadebyhenriette.blogspot.dk/ Hun har lavet dem i alverdens farver. jeg er glad for, at jeg vandt min........ det der med en hæklenål er jeg ikke kommet helt efter endnu.


Dejligt nu har jeg altid en 20´er ved hånden. både til indkøbsvognen eller p-pladsen, for hvor kan man snart sætte sin bil uden det koster penge ?


Hmm måske skal jeg få lært mig at hækle, for hvis der også skal være penge til p-billetter så får jeg vist brug for flere mønttasker og der er plads til flere i min bilnøgle-

De bedste h........

Ulla Reiche

mandag den 1. april 2013

Top - down

Så blev min første top-dovn færdig - den har allerede været i maskinen et par gange. Jeg skal lave flere af samme slags, det er helt sikkert. Men næste gang skal den lige have 5 cm mere i længden.


Garnet er genbrugsbomuld, købt lige her rent faktisk kører hun et godt tilbud på garnet lige nu (hvis der er mere)


Jeg har brugt 300 gram, men burde nok have ofret 50 g mere, måske jeg skulle forsøge at trevle kanten op og forlænge - jeg har 200 gran af farven endnu.


forbrug 2013
 
2162 gram
 
Indkøb 2013
 
4345 gram
 
 
De bedste h......
 
Ulla Reiche