torsdag den 4. juli 2013

Jeg elsker også de Græske øer.

Uge 23 blev tilbragt på Rhodos med de nu voksne børn. I husker måske julegaven :-) Smart da det nu også var en gave til os selv. 7 dage, hvor vi for en stund legede far, mor og børn. Den ældste bor nu i Struer, den mellemste flytter til Ålborg om få uger og den yngste tilbringer al fritid med kammeraterne. Så hvert et minut af ferien blev nydt.


Tænk, lige nu ligger der folk ved disse strande iført faktor 30 for ikke at blive solskoldet. Jeg er slet ikke uenig i at intet er bedre end SOMMER I DANMARK. Men hvem kan huske den ?

På strikke fronten er det helt galt ALT hvad jeg rører ved går i grat. Selv trøjen til min datter er blevet ødelagt i vask. Jeg har trevlet mere op end jeg har strikket, men jeg er ved godt mod igen. Jeg havde lovet mig selv en gave når jeg havde tabt 5 kg. Jeg har tabt 3,6 kg så jeg tænkte at det var ok at købe garnet. Så den er klar on 1,4 kg :-)

Mere om projektet senere både vægttab og den nye smarte sag.

Jeg er arbejdsramt i en grad, der har forsømt både strik og blog - og sådan er det bare op til alle ferier særligt sommerferie som i en periode over 2-3 mdr ÆDER 1-2 personaler på mit job. Det er ok det bliver også min tur. Indtil da løber jeg sammen med mine kollegaer, strikker meget lidt og forsømmer bloggen.

MEN jeg vender stærkt tilbage.

må i alle have en dejlig torsdag med håb om at solen titter frem.

De bedste h......

Ulla Reiche.

6 kommentarer:

 1. Hyggeligt du er tilbage. Ærgerligt med datterens trøje, du må igang med en ny :)

  SvarSlet
 2. Hej Ulla. Rhodos husker jeg som en dejlig ø - var der engang i de glade 80-ere. Og du kan endnu se frem til ferie. Er det så sommer i dk ? for nu er sommeren da for alvor kommet. Håber strikketøjet snart arter sig :o)

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at høre mere om dit vægttab - det er også en af de ting der optager mig meget i denne tid :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot, at du har tabt dig, så har du fortjent lidt nyt strik.
  Det er altså krævende, at man har afskaffet afløserne rundt omkring, fordi man bliver så slidt inden ferien, at man bruger en god del af den på at komme til hægterne igen.
  Strikkeriet driller også mig for tiden. Håber på lidt fremtidig succes for os begge.

  SvarSlet
 5. hej søde ulla, har desværre ikke din email, men ville da lige høre om du har det ok synes sørme det er længe siden :-) knus marion

  SvarSlet
 6. I’m struggling to understand here but I am assuming this Olivia

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.