onsdag den 1. august 2012

Strik på flyet.

Netop hjemvendt fra Kreta, opladet og fuld af energi.......hmm nej, fuld af panodil, noskapin og strepsil til den gedigne sommerforkølelse grundet en temperaturforskel på omkring 30 grader. Men det var skønt mens det stod på.Det her er da lidt sommersnue værd :-). ang strik på flyet så er der mange som har skrevet om det på de forskellige blog, Min erfaring kommer her.

Jeg har mange gange haft strikketøj på addi- rundpind med, strømpepinde i træ samt de "nye" orange hæklenåle. Jeg har slået masker op til strømper og strikket et par omgange. Så er det ikke så ærgeligt, hvis det bliver snuppet. Jeg har ALDRIG endnu oplevet at de så meget som har taget det op af tasken. derimod har jeg oplevet at jeg har haft for mange lightere i min taske. Sjovt for jeg kan aldrig finde en selv, men i gaten kan de.

På vej hjem fra Kreta var der en dame som fik taget sine jumbo-pinde så de har åbenbart været for lange. Nu er det begrænset hvor meget strik det bliver til når temperaturen når de 42 grader. Men lidt blev det da til under de ialt 7 timers flyvetur.

Hav en god tirsdag derude.

De bedste .......

Ulla Reiche


4 kommentarer:

 1. Skønt med sådan en energi-opladning i sol og varme og ja, vel nok en sommerforkølelse værd!!!

  Hjemme igen i lidt mere kedelig temperatur er der vel basis for at strikke lidt - lageret af strømpegarn kalder :-)

  SvarSlet
 2. Hejsa, kom lige forbi din blog og her vil jeg da læse med *smil* Du laver mange smukke ting...og her på bloggen kan du få alt den ros du ikke kan finde hos manden *smil*

  SvarSlet
 3. Du skal være hjertelig velkommen.

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.