torsdag den 30. august 2012

Flere strømper.

For noget tid siden udfordrede Lea og jeg hinanden i dels mængden af strømpegarn og nedbringelsen af samme. ( KORS det var dumt gjort ) siden har der været strømper på pindene og det er næsten lige før det keder mig til døde.Her er strømpe 1. Det er nr. 2 der er den værste og jeg har laaangt endnu før jeg når ned på de 500 g som udfordringen lægger op til. Dog er der et lille lyspunkt. Forleden da jeg læste indlægget om optælling af strømpegarn igennem. Opdagede jeg en regnefejl på 200 gram til min fordel. Jeg begriber ikke at jeg ikke "fangede" den ved optællingen.

Se selv om du kan finde den....... ellers røber jeg den ved næste optælling :-)De bedste.......


Ulla Reiche

2 kommentarer:

 1. Træls at du havde regnet forkert - jeg kunne vildt godt lide tanken om at du havde MEGET mere strømpegarn end mig!!!

  Ja, som du siger så var det altså en lidt dum deal - men vi SKAL jo ikke strikke strømper, vi må bare ikke købe mere strømpegarn (som om det ikke er træls nok). Jeg føler med dig og må indrømme at jeg er gået lidt i stå med det par strømper jeg har på pindene......

  SvarSlet
 2. hej Ulla
  du deltog i en fødselsdags-multi-give-away hos mig. Den blev trukket den 25. august, og siden vinderen af bogen 'den der blinker er bange for døden' aldrig har meldt sig, har jeg foretaget en ny trækning. Og det blev dig, der vandt :o)
  hvis du sender mig din adresse på monaelisabeth.pedersen@gmail.com vil jeg sende dig bogen.
  mvh Mona

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.