onsdag den 1. maj 2013

Top - Down. Nu næsten designer.

Så blev min trøje efter Liselottes opskrift eller skulle man kalde det for en vejledning. Man finder den gratis til download på hendes side og den er genial. Jeg føler mig som en strikke designer, når jeg strikker efter anvisningen. Retfærdigvis skal nævnes at det er Liselottes mand som har Garn udsalg. dk så det er nemt at finde lækkert garn til dit eget mesterværk.Inden jeg udråber mig selv som designer ( men det føles altså sådan) må jeg vist hellere vise mesterværket (med uheldigt mærke, der lige skal presses ud) trøjen er ikke helt som jeg gerne vil have den, men nu ved jeg, hvad jeg skal gøre anderledes næste gang. Og en næste gang bliver der helt sikkert. måske jeg endda vover mig ud i et lille mønster eller et par striber. hvem ved hvad der lige sker i en designers hjerne


Min trøje er strikket af gratis garn fra lageret. Men før det blev gratis havde jeg købt det  hos Helle i Garn 10 jeg har strikket den af en tråd super soft og en tråd kis mohair. trøjen vejer 317 gram, jeg har ikke helt styr på fordelingen af de to garntyper.

Mine egne design er ikke nemme at se på foto, men de er der. Her er tale om en bue bagpå lavet med venderækker. ok ok man skal vide at buen er der, men det er jo også første gang. dertik kommer valg af garn og farve. ( vi er vel alle startet i det små)

Selvom den ikke helt blev som jeg ville er det en hverdagstrøje som vil blive slidt op.

Forbrug i år
3111 gram
Indkøb i år
4345 gram + det løse.
De bedste h.......
Ulla Reiche


9 kommentarer:

 1. Ohhhh noooo Ulla, hvor du frister mig, den er jo over lækker den trøje

  SvarSlet
 2. for god ordens skyld Liselottes mand Kenneth har garnudsalg.dk og ikke garngaragen - selvom de er ved at bygge garage pt.

  efi

  SvarSlet
 3. Hvor er den altså bare blevet fin lige sådanne en trøje som man kan bruge og hygge i, men stadig være smart i :-).....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er lige som en trøje skal være.

   Slet
 4. Gratis garn fra lageret ? ha ha .. :o)
  flot trøje. Rigtig flot. - og herligt den er gratis :oD
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg burde måske have sat en henvisning til et tidligere indlæg om gratis garn ind.

   Men ja elsker gratis garn, det fælder bare om at købe nok.

   Slet
  2. jeg kan godt lide din betragtning ;o)
   tror jeg vil adoptere den :oDD
   må kigge på dit tidligere indlæg.

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.