søndag den 25. november 2012

Lækkerier.Det er præcis det rette ord for disse babyveste/undertrøjer, som i den grad lige har fået sig en optur. De bliver strikket overalt her i blogland. Der er utallige opskrifter og i virkeligheden er der jo bare en med div. ændringer. vi snakker maskeantal, stolpelukning. 1-3 knapper og længde. her er rig mulighed for at lave "sin egen opskrift"

Ellers findes der gode opskrifter her på nettet, både farmorfabrikken og Ruth har lagt opskrifter med trin for trin foto ind.


De er så lækre at man er nød til at lave dem i alle mulige farver. Det er pt mit taskestrik. Kun lige ved stolpelukningen skal man tænke en lille bitte smule, men ikke mere end at man godt kan se Forbrydelsen imens. Resten går bare derudaf. Bortset fra den limegrønne er de strikket i arwettas ekstra fin merino, total farvorit. Det bliver vanvittig blød efter vask. Garnet er købt i Garn 10 der frem til jul kører med gode rabatter på røde og grønne farver. Hov det var lige lidt reklame, men tro mig butikken er virkelig et besøg værd - og vi ved jo alle at der er en særlig plads i himlen til kvinder, der hjælper hinanden. så et godt tip hermed givet videre.

De bedste h......

Ulla Reiche.

5 kommentarer:

 1. Sikke en lækker stak bøde babyveste! En eller flere små drenge kan glæde sig til bløde pakker!

  Er de næste veste i lyserød, lilla, pink osv?

  Håber du får tid til at strikke lidt til sig selv også for jeg glæder mig til at se både Honey og gul kjole!

  SvarSlet
 2. De er skam rigtig søde og anvendelige også :_)

  SvarSlet
 3. jeg er også super glade for dem ulla så lækker de er tak

  SvarSlet
 4. Åh det var godt .. en kollega har lige fået en lille datter, og jeg skal da finde på noget. Men først efter jul .. mon ikke sådan en lille vest kunne vække lykke ?
  hilsen Mona

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.