fredag den 30. november 2012

Reklamepolitik.

Jeg lever i en bobbel fuld af begejstring for blogland, for den daglige dossis af gode ideer, inspiration, tips og trick. Stor var min forundring, da jeg den anden dag opdagede, at der her i blogland kører en stor debat om reklamer, sponseret eller ej.

LAD MIG SLÅ FAST. I en verden fuld af reklamer OVERALT. Kan det ikke undre at det også sker på div blog. Jeg betragter mig som en faktisk rimelig normal, velfungerende og fornuftig kvinde, som godt kan gennemskue et reklame indlæg, når jeg ser det. OG DET GØR MIG INTET. uanset om det er betalt eller ej.

Nu er jeg jo af den overbevisning at der findes et sted i himlen til kvinder som hjælper hinanden og derfor ser jeg det jo som min pligt at fortælle at der findes en helt ualmindelig skøn garnbutik, med en fantastisk ejer og GRATIS strikkecafe.garn10

Jeg syntes også at alle skal vide at Helle Schønning har begået en virkelig fantastisk bog. Magiske Måneder.


Den bog er virkelig et julegaveønske værd. Jeg har også set mange tips/reklamer for billige bøger i Bilka og Netto, Tak for det.
 
 
Nu er jeg beriget med teenager i mit liv - oh hvilken viden det giver mig. Hvordan skulle jeg ellers have hørt om Gilette skrabere med gelepuder. og ærlig talt de er jo fantastiske. Og viste du at hårpudder er suverænt til at sætte hår, meget bedre end voks og lak. Jeg gjorde ikke. I 80.erne da jeg var helt ung satte jeg lokkerne med et krøllejern - idag er det med et glattejern, favre nye verden.
 
Med det her vil jeg sige at Reklamepolitik !!! nej - ikke her. (Nu har jeg altså heller ikke nogen, der har kontaktet mig for at få mig til at reklamere) Jeg læser lystig videre på div. blog - sorterer indtryk, indput og indlæg med sund fornuft.
 
Gør præcis, hvad i vil på jeres egne blog - i vil ikke høre et ondt ord herfra.
 
De bedste h......
 
Ulla Reiche.
 


8 kommentarer:

 1. Sådan Ulla
  godt sagt, man kan jo bare vælge fra og til
  fine reklamer du har bragt - smiler

  SvarSlet
 2. hej Ulla
  netop du er skyld i, at jeg bestilte garn til strikkevesten fra dit forrige indlæg hos garn10. Den er tænkt til en lille vest til min tidligere kollegas nyfødte pige. Men TAKKET være dig, fik jeg ideen til barselsgaven + fandt en god webshop.
  Hvorfor ikke tippe hinanden, når vi løber over noget godt ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Godt brølt. løve - jeg kunne ikke være mere enig. Og lige som dig Monaelisabeth vil jeg også mene at vi skal dele gode tips.

  SvarSlet
 4. Helt enig !!!!!!... jeg er så afgjort ikke ret meget for al den reklame som er alle stder ... men "reklame" på vore blogge er jo ikke for at generer nogen men da selvfølgelig for at vise andre noget som man selv er begejstret for.
  .. og bogen som du fortæller om er noget af det bedste jeg fik i julegave sidste år .... den kan I godt sætte på ønskelisten.

  SvarSlet
 5. Hvis et reklame indlæg ikke siger en noget, kan man jo bare surfe videre.

  SvarSlet
 6. sådan godt sagt har også set debatten rundt omkring og jeg har det egentlig på samme måde som dig... hvis jeg ikke gider alle de reklamer kan jeg jo bare vælge at lade være med at læse de indlæg .... :-) Men tit får det jo mine øjne op...

  hmmm de skraber har jeg sørme da ikke hørt om før... må se om jeg kan finde dem og så skal de da prøves :-)

  SvarSlet
 7. Jeg er helt enig Ulla. Gider heller ikke reklamer på min blog. Vi bliver overrendt af reklamer hele tiden, så jeg værdsætter et reklamefrit rum. Det generer mig dog ikke at andre har dem på deres blog, jeg er bare helst selv fri.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.