søndag den 18. november 2012

Pileflet.

lørdag tilbragte jeg dagen sammen med 5 dejlige kvinder, 2 underviser - ja i læste rigtig TO underviser til 6 pileflet elever. Om det var luksus. 2 af os har tidligere været på kursus, ja op til flere kurser og vi har også fået fletter flere kurve. Vi dyrker og høster også vores eget pil år efter år. Men vi har aldrig fået lært teknikkerne ordenligt. Så vi ønskede et kursus, hvor der blev taget fat fra bunden - total begynder - småting i pileflet.


Jeg fik lavet denne engel, den er ikke så nem at gengive på foto, men jeg elsker hende.


Det blev også til 3 lurendrejere som lige nu hænger i haven og drejer sig i vinden.Vi kom alle 6 hjem med ting, vi selv havde lavet og var både stolte over og glade for. Snakken gik lystigt og dagen gik bare alt for hurtigt. jeg kan godt røbe at vi ikke tog hjem uden en ny aftale i kalenderen om et tilsvarende kursus i januar.

Hav en god søndag.

De bedste h......

Ulla Reiche.

8 kommentarer:

 1. lyder rigtig hyggeligt ;-) og flotte ting i får lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt. Jeg glæder mig til vi skal afsted igen

   Kh

   Ulla

   Slet
 2. Det er helt vildt hvad man kan lave af pil - så flotte ting.
  Det er sikkert været et hyggeligt kursus.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det bedste er at, nu kan jeg også huske teknikerne til at lave de ting. Jeg selv lavede uden hjælp. Så jeg har rent faktisk også lært noget.

   Kh

   Ulla

   Slet
 3. Svar
  1. Jeg er rigtig glad for den. Nu glæder jeg mig til pilen kan høstes så jeg kan lave nogen flere.

   Kh

   Ulla

   Slet
 4. Lyder til at have været en rigtig god dag!

  Hvor er de lurendrejere skønne; sådan nogle gad jeg også godt have hængende, så måske skal jeg alligevel overveje sådan en kursus.......

  SvarSlet
  Svar
  1. Shit, hvorfor skriver jeg en kursus, når det hedder et kursus!!!! Man skulle jo tro jeg havde en smartphone (og det har jeg ikke); sådan nogle har jo deres helt egen vilje hvad stavekontrol og ordforslag angår..... Nå, men jeg og mine ti fingre har helt selv skrevet forkert - og ja, så mange ord skal der altså til for at rette en til et når man er mig!!!!

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.