tirsdag den 21. maj 2013

Ich libe Berlin

OBS - JEG HAR IKKE LAGT LINK/REKLAMER IND I DETTE INDLÆG......... DER LIGGER EN REKLAME I ORDET...... KORT...... JEG KAN IKKE FJERNE DEN...... HVAD ER NU DET ?

Netop hjemvendt fra svigerindeturen til Berlin. Ladet op med inspiration og nye indtryk - Skøøøønt (også
selvom mine fødder skal have endnu lidt tid til, at blive sig selv igen)

Vi var 4 svigerinder af sted og det den ene ikke kunne, det kunne den anden - der blev bestilt billetter og hotel over nettet - købt og bestilt billetter til museum - lagt ruter og læst på kort.

Jeg stod for strikketøjet, de vil alle gerne have futter, men ingen kunne strikke dem selv. Det skulle være løgn og det blev det også for nu kan de.Indholdet i en rigtig strikke godtepose - rundpinde - garn og mønster.Man skal da ikke snydes, bare fordi man godt kan strikke.Flittige hænder strikker hjemme futter.


De bedste h......

Ulla Reichemandag den 13. maj 2013

Så lykkes det.

At strikke noget til datteren. Noget som ikke er strømper og noget hun gerne vil gå med.


Det er ikke nemt at se trøjen på foto. Men den er der. Det er endnu en weller trøje og den bliver vist et hit.

Forbrug i år
3476 gram.

indkøb i år
4345 +

De bedste h......


Ulla Reiche.

tirsdag den 7. maj 2013

Fra sten til mariehøne.

I min have, som engang for herrens mange år siden var en mark. gemmer der sig i bedene både små og store sten. Nogen af dem har nu fået en klat maling, så nu kan jeg kigge på dem mens jeg venter på pæoner og marguritter.


3 helt almindelige sten.


3 helt almindelige sten med hvid maling.Derefter rød maling.


Nu med ansigt og prikker.


 Giv dem øjne og sæt dem tilbage i bedet.


Skulle man få lyst til at kaste dem mod himlen, for at få dem til at flyve op til vorherre og bede om godt vejr. Så husk lige at flytte fødderne inden de lander igen.

De bedste h.......

Ulla Reiche.


mandag den 6. maj 2013

Idag var det havevejr.

Det har det faktisk været nogen dage nu, men jeg havde ikke det rette udstyr. Det har jeg nu.


Idag kunne jeg godt, idag var jeg bevæbnet til tænderne.
De bedste h......

Ulla Reiche.

torsdag den 2. maj 2013

Det er bare farven

Der har en anden lyd, når man lugter til den. Ellers er indlægget præcis det samme som det forrige.


Den gratis opskrift er Liselottes hendes mand har så meget garn at han sælger af det Her Jeg strikker stadig af gratis garn som før det blev gratis, blev købt Her trykker du på sidste link vil du opdage, at der i morgen er gratis strikkecafe fra kl 9.00 - Det er bare at møde op, der er altid masser af inspiration og hjælp at hente. Det sidste vil jeg benytte mig af i morgen, da jeg er gået i stå med min babycardigan.

Tilsidst en henvisning til et tidligere indlæg, det om det gratis garn, det mest til ære for Mona elisabeth.Garn skal bare ligge længe nok så bliver det gratis.

Hav en god dag derude, om et par timer tager jeg på arbejde dagen byder på kamsteg og diskotek.


De bedste h.......

Ulla Reiche

onsdag den 1. maj 2013

Top - Down. Nu næsten designer.

Så blev min trøje efter Liselottes opskrift eller skulle man kalde det for en vejledning. Man finder den gratis til download på hendes side og den er genial. Jeg føler mig som en strikke designer, når jeg strikker efter anvisningen. Retfærdigvis skal nævnes at det er Liselottes mand som har Garn udsalg. dk så det er nemt at finde lækkert garn til dit eget mesterværk.Inden jeg udråber mig selv som designer ( men det føles altså sådan) må jeg vist hellere vise mesterværket (med uheldigt mærke, der lige skal presses ud) trøjen er ikke helt som jeg gerne vil have den, men nu ved jeg, hvad jeg skal gøre anderledes næste gang. Og en næste gang bliver der helt sikkert. måske jeg endda vover mig ud i et lille mønster eller et par striber. hvem ved hvad der lige sker i en designers hjerne


Min trøje er strikket af gratis garn fra lageret. Men før det blev gratis havde jeg købt det  hos Helle i Garn 10 jeg har strikket den af en tråd super soft og en tråd kis mohair. trøjen vejer 317 gram, jeg har ikke helt styr på fordelingen af de to garntyper.

Mine egne design er ikke nemme at se på foto, men de er der. Her er tale om en bue bagpå lavet med venderækker. ok ok man skal vide at buen er der, men det er jo også første gang. dertik kommer valg af garn og farve. ( vi er vel alle startet i det små)

Selvom den ikke helt blev som jeg ville er det en hverdagstrøje som vil blive slidt op.

Forbrug i år
3111 gram
Indkøb i år
4345 gram + det løse.
De bedste h.......
Ulla Reiche