mandag den 16. juli 2012

Strømper i lange baner.

For en lille uge siden, stod jeg og havde brug for noget let strik som ikke krævede den store tankevirksomhed og besluttede at kaste mig over strømperne. hvilket jo i virkeligheden er fast arbejde i en familie på 5. Her er resultatet.
:-) ok, nok ikke helt. Jeg har snydt lidt, endelig kommer det mig til gavn, at jeg lidet af opslagstrang og hader nr. 2 strømpe. jeg har faktisk kun strikket 2 par fra bunden, de andre har jeg bare gjort færdige en strømpe manglede en makker og 2 par skulle  bare hæftes. Nu er jeg (næsten) færdig med alle ufo strømperne. Men 5 færdige par strømper på en gang er ren optur, så jeg tror faktisk bare at jeg fortsætter med at slå op og gå i stå som jeg plejer.

Hav en god mandag derude.

De bedste ........

Ulla Reiche.


4 kommentarer:

 1. "Snyd" eller ej; at have 5 par strømper færdige er virkelig, som du siger, ren optur!!!

  Min strømpebunke består af 1 par......nå, men det er da en start :-)

  Hvor mange kilo (gratis) strømpegarn har du egentlig på lager? Jeg tror kun jeg har omkring 2 kg. Tør du tjekke dit? Hvis du gør, så tæller jeg også mit helt præcist op!

  SvarSlet
 2. Arrgh Lea, det var noget af en udfordring, men 2 kg er alligevel en del. så ok jeg tæller og vejer op. jeg skal alligevel igang med at sortere og rydde op i det der indtil nu har været mit hobbyrum, jeg skal jo have et andet. Et hvor der er så meget styr på tingene at det ikke kommer til at rode :-)..... så går jeg på jagt efter mit strømpegarn. der går nok nogen dage for jeg lægger det desværre ikke altid samme sted og det hele skal jo med. men jeg gætter altså på maks 2 kg.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. Det er da godt gået - bare ved at slå op og gå i stå - 5 par lækre strømper er det blevet til ;)

  SvarSlet
 4. Ja ingen grund til at lave om på det. Nogen gange kan der gå helt sport i at få gjort nogen ting færdige. Nu har Lea jo udfordret mig på strømpegarn så nu får jeg måske nogen flere par færdig i nærmest fremtid eller hæklet lapper af resterne som jeg har tænkt på længe.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.