tirsdag den 17. juli 2012

Optælling af "gratis" strømpegarn

Igår spurgte Lea om jeg turde tælle alt mit "gratis" strømpegarn op, så ville Lea gøre det samme. Hun vurderede at hun nok havde omkring 2 kg. JØSSES 2 kg svarer altså til ikke mindre end 40 nøgler garn af 50 gram, hvilket er det normale. Så jeg havde bestemt IKKE hele 2 kg,


Her er så først de 36 nøgler garn a 50 gram.


Her har vi så div. rester som løber op i 620 gram. Dertil skal der tilføjes 100 gram, købt i onsdags og som jeg i denne her forbildelse, lykkeligt havde glemt. Den kvikke matematikker vil nu allerede have regnet ud at her er tale om 2 kg og 720 gram strømpegarn.


- og så naturligvis lige de 50 gram som Lea forærede mig idag (hmm er det måske et lidt ufint trick)

Jeg har ikke medregnet de strømper som er igang (op til flere) og der kan desværre dukke mere op under oprydning af hobbyværelse. Men jeg er et ærligt menneske og tilføjer det naturligvis efterhånden som jeg finder mere (hvad jeg ikke håber) phu ha Lea den var grov. Er du klar på en ny udfordring ? beholdningen skal bringes ned til maks 500 gram før der må købes mere STRØMPEgarn.


Status: 2 kg - 770 gram.


hav en god og blæsende tirsdag aften,

De bedste ........


Ulla Reiche.


9 kommentarer:

 1. He, he, jeg vidste jo at du har mere strømpegarn end jeg har :-)

  Altså, Ulla, et er at tælle sit garn op, noget helt andet er at have købsforbud, så det er en meget ond udfordring!!!! Hvad skal jeg så gøre næste gang jeg falder over noget strømpegarn i en usædvanlig lækker farve? Lukke øjnene, lade pungen blive i tasken og gå videre (her kan det så være en fordel, hvis jeg åbner øjnene igen)? Tortur!!!!!

  SvarSlet
 2. Tæl nu dit garn op inden du hoverer.

  Tja, noget ar en udfordring. Jeg var allerede ved at finde rester som jeg kunne komme i parrot i aftes og der er slået op. Jeg syntes faktisk det er meget sjovt. Desværrede havde jeg ikke ikke mindre end 7 nøgler neon limegrøn som jeg af Gud ved hvilke årsager købte til et sjal engang. Se der kan bi tale om en udfordring,

  Eller tja, måske var det en oplagt værtindegave, hvis nogen skulle invitere på kaffe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Neon limegrøn :-)

   Jamen, nu tør jeg ikke invitere dig på kaffe før du har
   1) brugt den neon limegrønne selv eller
   2) foræret den til en, der intetanende har inviteret dig på kaffe!!!!

   Slet
 3. Du har desværre den tidrøvende bekræftelse på din blog. Se på min blog hvordan du kan slå den fra - hvis du har lyst.

  SvarSlet
 4. Tak for oplysningen. Jeg var ellers ret sikker på at jeg ikke havde den.

  SvarSlet
 5. Jøsses alt det strømpegarn-smiler,måske skulle du strikke to strømper på en pind :)så kunne du måske dbl så hurtigt komme på garnindkøb igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Gitte det har jeg også overvejet.men jeg har været ved og se nogen film på you tube og kan ikke rigtig beslutte mig for om gevinsten er besværet værd. De har ikke bogen i silkeborg selv om vi har ikke mindre end 3 garnbutikker i midtbyen, så regner med at kigge efter den når jeg skal på ose tur i århus i næste uge.

   derudover skal jeg vist til og hækle lapper til et tæppe. man kan jo sagtens lave andre ting af strømpegarn, problemet består bare i at der kun er 2 nøgler af hver farve. bortset fra den lime neon-lime :-)

   kh

   ulla

   Slet
  2. Tror måske det tager lidt længere tid,tilgengæld bliver de ens i str,og nr 2 overstået med det samme :).Mener Fandango har bogen,rigtig god tur til Århus

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.