onsdag den 11. juli 2012

En mor som forstår.

Jeg er så heldig at være beriget med et hold forældre af den hel rette støbning. De forstår som ingen andre. Da jeg for et par uger havde fødselsdag kom de naturligvis også med den helt rette gave.Idag gik turen over til Helle i Garn 10, hvor jeg fik vekslet indholdet af kuverten til en masse dejligt gratis garn.


Ved samme lejlighed fik jeg ogå strikket lidt, drukket kaffe og snakket med damerne. Det er nu altid hyggeligt. selvom det nok bliver til mest snak og kaffe.

Min ferie starter på fredag, rejse bliver det ikke til denne gang, bilen gik i stykker og nu er pengene sat i en ny. regnen siler ned og uha som jeg godt gad noget sol. Men garnlageret er fyldt med gratis garn. så kan jeg da sætte mig ud i bilen og strikke. (den kører iøvrigt langt på literen, så måske der kan blive råd til at strikke et andet sted :-))

God onsdag derude.

De bedste ........

Ulla Reiche3 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en mor:-) Jeg har også sådan een. Men det tog nu mange år, at få hende opdraget.. Og en ferie med garnlageret, er bestemt heller ikke ringe.

  SvarSlet
 2. Ih, altså en lækker gave!!! Og i blå og grønne nuancer som jeg også valgte at konvertere mine fødselsdagspenge til....

  Lyder til at have været en skøn dag ovre ved Helle (tror da det var en fejl at jeg ikke var med!!!). Nå, men jeg har så været i Silkeborg og købe garn idag. Ikke noget vildt; bare lidt til en lille babytrøje......og jeg har slået masker op, så min lille niece får måske en trøje engang i år :-)

  SvarSlet
 3. Ja det skulle du da have været lea. Hvem kunne vide du havde fri ? Kan du ikke sende mig en SMS og husk og skriv dit navn. Min mobil er kaput og jeg har fået en ny. Men alle numre er væk.

  Susan, ja det er rigtig hyggeligt med strik, men hold op hvor ville jeg nyde hvis man kunne sidde i haven og strikke. Jeg er så træt af kulde og regn. Når vejret så endelig er godt så styrter man rundt og hiver ukrudt op. Så haven igen kan se pæn ud i regnvejret. Det er faktisk lidt øv.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.