onsdag den 5. december 2012

Halsrør.

Der er jo faktisk ikke mindre end 2 kjoler på pindene. Den ene havde jeg forstillet mig, skulle være færdig til en julefrokost om en uge. Meeeeen så kom den yngste og sagde; " Moar vil du ikke strikke et halsrør til mig" om jeg vil, elsker at strikke til mine børn og meget gerne andet end strømper.


Med tykt garn og tykke pinde SKAL denne her være færdig til den kolde tur på arbejde i morgen. Transportmidlet er en scooter og jeg tror godt vi alle kan sætte os ind i, hvor kold den tur lige er kl. 6.

Årets adventsdekoration er den samme, som de tidligere år. den tager under 5 min at lave, hvilket passer rigtig godt til mit temperament.


Hmm, hvorfor vender den nu sådan ?

Resten af dagen går med en meget grundig køkkenrengøring, den slags hvor man finder hvedeklid med sidste udløbsdato juni 2011. ud med det. Jeg må med skam erkende at jeg er en af dem, der er med til at holde de gigantiske tal oppe, for mad der bliver smidt ud. sådan noget svineri. Men når jeg er færdig med denne omgang så gør jeg det ikke mere. Nytårsfortsættene kommer tidligt i år.

De Bedste h.......

Ulla Reiche.


7 kommentarer:

 1. Lækkert med et varmt halsrør, min søn kører også på scooter, og jeg har syet en 'elefanthue' med ekstra længde ved halsen, og syet i microfleece, så fylder den ikke meget under styrthjelm

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder varmt og lunt, men de unge mennesker skal åbenbart fryse inden de vil tage imod gode, varme og kærlige gaver fra deres mor.

   Slet
 2. Det er præcis de rigtige dage, at strikke varmt i. Håber du når det, så staklen ikke skal fryse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg også, men mon ikke det går hurtigt. nu håber jeg bare at der er masker nok på pinden så røret kan snoes 2 gange om halsen......

   Slet
 3. håber du når at blive færdig så hun ikke skal fryse imorgen :-)

  Og hvor er din adventsdekoration dog bare smuk....

  SvarSlet
 4. He, he, jeg kender det der med gammelt hvedeklid.... Faktisk fandt jeg under en oprydnings- og rengøringsomgang i skabene engang et par glas med sukkerpynt til konfekt, der havde en "ekstremt pinligt alt, alt for udløben holdbarhedsdato" - vil ikke engang sige hvor meget for gammelt det var! Pinligt. Og jeg aner ikke hvordan de har overlevet så længe i skabet; så mange år går der altså ikke mellem jeg rydder op og gør rent!

  Dejligt med varmt halsrør! Her i huset vil drengene hellere fryse til is end bruge halstørklæder/halsrør! Øv altså!

  SvarSlet
 5. Flot halsrør. Jeg er netop igang med at strikke mit første halsrør og glæder mig til at tage det i brug.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.