mandag den 10. december 2012

Endnu en.

Af Stines huer kom af pindene i aftes. Og endnu flere farvekombinationer presser sig på.


I aftes købte jeg også børnestørrelsen. Jeg kunne måske godt have eksperimenteret med maskeantal og omgange selv. Men når nu Stine allerede har lavet det store arbejde og kun tager 35 kr for et mønster så er min tid for kostbar til det. mønstret er jo betalt bare jeg mislykkes med en model. du kan købe mønstret i Stines varehus kort tid efter man har trykket på knappen, har man det i sin mailboks. Favre nye verden.

Tidligere idag læste jeg dette indlæg. gisp, koldsved. hvergang jeg tænder min computer, tænker jeg er det mon sidste gang idag. Ved samme lejlighed tænker jeg som regel også, at jeg jo burde........ rydde op, gemme, flytte osv alle de ting jeg gerne vil beholde.

Nu er jeg på vej ud efter nogen af de sidste julegaver, med hjem kommer også 4-5 usb stik. Nu skal tingene flyttes, så kan jeg senere beslutte, hvor jeg skal opbevare dem....... dropboks kunne være en mulighed.

Hav en god mandag

De bedste h........

Ulla Reiche.

3 kommentarer:

 1. Så flittig du er
  - og det er nogle flotte huer.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. har prøvet det så mange gange at jeg har mistet ting fordi jeg ikke har lavet backup har jeg lært af det NEJ... ønsker mig en ekstern harddisk men får den bare aldrig købt..

  fed hue igen igen :-)

  SvarSlet
 3. Du får lavet nogle fine huer :) Jeg oplevet 2 gange, at min computer er stået af, men har stadig ikke lært af mine fejl. Måske skulle jeg lytte til sønnen og gemme det jeg helst ikke vil miste i "skyen"

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.