søndag den 3. februar 2013

33 gram.

Eller en vægt svarende til lidt over en halv pakke gær. Der er præcis hvad disse små veste/undertrøjer hver især vejer. Det er præcis nok til at holde en lille baby varm. strikket i et naturmateriale når det er bedst. Den fineste merinould.tynd og blød - ja som en barnenumse.

Ikke nok med det, når fåret er blevet klippet så vokser der bare noget nyt lækkert uld ud.Garnet er udviklet af maurerne i Spanien for 700 år siden og nu i 2013 skal en lille lækker baby nyde godt af et af naturens forunderlige mirakler.


Garnet er købt i Garn 10. jeg nævner igen at sætter man www foran så kommer man direkte til web-shoppen. ( nej jeg er ikke sponseret - men syntes ikke i skal gå glip af Helle og hendes fantastiske biks)

Opskriften findes i utallige udgaver og er bortset fra små ændringer i virkeligheden den samme. Der er gratis mønster flere steder, kig hos Ruth.dk eller Farmorfabrikken.

Forbrug 2013

1172 gram

Indkøb 2013

320 gram


Må i have en dejlig søndag aften

De bedste h.......

Ulla Reiche.

7 kommentarer:

 1. Hvor er de dog fine Ulla, og så gør det jo ikke det mindste at der er en god fortælling bag og at kvaliteten er i top.

  Også en god søndag til dig og dine
  Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jane. Nej man glemmer jo nok at dumme får ikke bare er dumme får. ( undskyld Får) :-)

   Kh

   Ulla

   Slet
 2. Hvor er de da fine, det er næsten en hel fabrik du har , først 13 par strømper og derefter 6 undertrøjer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak AG. Jamen jeg føler mig faktisk også lidt som et samlebånd, i sofaen ligger en stak hagesmække som skal have hæftet ender. Men vi ( gamle) ved jo at den der med uld er enten eller og hvis man giver baby 1-2 veste/undertrøjer så vil de mere eller mindre være til vask konstant og ikke varme baby.

   Men fremover tror jeg at jeg vil strikke en i ny og næ til mit lager ( hov jeg skal have lavet mig et lager)

   Og så er der jo også lige det med farverne, når man står og skal vælge

   Kh

   Ulla

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, citron

   Jeg er helt vilde med dem, når jeg engang om nogen år får børnebørn så skal de få så mange som der findes farver ;-)

   Kh

   Ulla

   Slet
 4. Hvilket minder mig om, at jeg (inspireret af dig) købte noget garn til en babytrøje for nogen tid siden. Jeg er bare ikke kommet igang.
  :o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.