torsdag den 21. februar 2013

Karla

Jeg har karla på pindene og jeg tror den bliver god. jeg strikker den i Geilsk bomuld/uld og det er noget rigtig lækkert garn. Men også pænt dyrt (når man ikke lige har købt det på tilbud) forløbig har jeg mødt knuder i 2 nøgler garn ud af forløbig 5. det syntes jeg faktisk er knap så ok


Jeg har strikket 35 omgange imellem indtagningerne. jeg vil gerne have den lidt længere end Ellen Holms udgangspunkt.


jeg skal snart igang med striberne, så sker der lidt, kjoler som strikkes rundt i glat bliver hurtig kedelige at strikke, men resultatet holder, så jeg fortsætter.

 
Forbrug 2013
 
1512 gram.
 
Indkøbt 2012
 
970 gram
 
 
De bedste h......
 
Ulla Reiche

5 kommentarer:

 1. hvor bliver det bare en superflot Karla.
  meget fine farver sammen.
  Den glæder jeg mig til at se færdig. :o)

  SvarSlet
 2. Et lille godt råd. Kjolen bliver lidt længere efter vask. Håber du bliver tilfreds med Karla. Hilsen Ellen

  SvarSlet
 3. Hende Karla bliver da rigtig fin i de farver, dejlig rolige, jeg ville også blive ærgerlig over at finde knuder i så dyrt garn, en enkelt ja, men det er jo en del mere

  SvarSlet
 4. de farver ser da lækre ud :-) og karla er jo bare en fed kjole, har selv opskriften kan bare ikke tage mig sammen til alle de omgange glatstrik :-)

  SvarSlet
 5. Det er bare SÅ flotte farver du har valgt Ulla, de komplimentere hinanden rigtig godt....knuder det er No Go uanset garnets pris.

  Det var så dejligt med jeres besøg jeg er bare lidt ked af jeg havde så travlt og så lidt tid.....håber I har lyst til at gøre det om en dag evt. hvor der kun er åben for jer.
  Mvh
  Jane

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.