tirsdag den 19. februar 2013

Refugium

Kommer af fransk og betyder tilflugtssted, asyl eller andagtssted. Og sådan føles det når jeg er her. Asyl fra hverdagen ( selvom jeg nu er meget glad for min) Andagtssted klinger godt for her har jeg så mange gange fundet ro. Ro til at skrive eksamensopgaver. Jeg er kommet med hovdet fuld af tanker, der skulle sorteres og ned på papir. taget herfra med færdige besvarelser, klar til afleveringer.

Nu har jeg ingen eksamer så nu skal jeg bare nyde, roen, havet og tiden til at gøre som jeg lyster i den rækkefølge jeg gider.

Det er kære familiemedlemmer som ejer huset og villigt låner deres andet hjem ud til andre. Jeg sender dem mange tanker, mens jeg er her og sætter stor pris på den tillid og den gestus de viser os, hver gang de låner huset ud.

Denne gang er jeg her alene et par dage, familien kommer drypvis og et par dage med en veninde bliver det også til. Da der alle dage er en eller flere hjemme i det "rigtige" hjem lod jeg hunden blive hjemme. Den kan ellers også godt lide at være her.

 
HELDIGVIS.
 
 
 
For der kom Mikkel og den var sulten.
 
 
Jeg havde godt set æblet udenfor vinduet, jeg havde også undret mig over, hvor det kom fra.
 
 
Så tæt var han på (mig) nu en min hund jo ikke ret meget større end en høne ( den ved det bare ikke selv) og jeg er sikker på at Mikkel
ville have snuppet hende, hvis han kunne.
 
 
Nu har jeg forskanset mig...... bare for en sikkerheds skyld.
 
 
 
De bedste h.......
 
 
Ulla Reiche.


8 kommentarer:

 1. Uhhhh hvor må det altså bare være skønt, sidder her og er helt grøn af misundelse lige nu kunne jeg godt bruge et par dage helt og aldeles i mit eget selskab....

  sikken en sød ræv du der fik besøg af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder det helt bestemt også. Ja man kommer jo ikke udenom at den er både flot, sød og smuk som den står der, og virker også helt uskyldig som den står der og spiser æble, men sikke et chok jeg lige fik da den kom der lige på den anden side af ruden.

   Slet
 2. Du er nu heldig at du får sådan en fin gæst.

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Hvor er du dygtig mor, hvem har lært dig det.

   Slet
  2. Det har helt selv fundet ud af

   Slet
 4. Fantastisk sådan at kunne fange Mikkel Ræv på billeder så tæt på.

  SvarSlet
 5. Jeg har helt selv fundet ud af det endelig

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.