mandag den 18. marts 2013

Krøllede Karla

Tiden er presset for tiden, så valget stod mellem at vise en krøllet Karla eller ingenting.


Her er hun så skøn, blød, tilpas lang og færdig. Jeg tror den bliver et hit. kan mærke det.


jeg har lavet ekstra striber (det giver plads til nogen lange slanke bryster) samt strikker 35 omg imellem indtagningerne så min Karla når til knæene. I får den med indhold når jeg har en fotograf hjemme samt så godt vejr at jeg kan gå ud. Det sker ikke idag. det ville kræve at jeg satte håret og skiftede fra joggingsæt........... det sker ikke.Det var ellers lige før der var ved at gå tårer i projektet. For hvem kunne forudse at bare fordi man laver ekstra striber og vælger at kanterne skal laves i kontrastfarven, så rækker garnet ikke.... hmm ikke mig og da garnet er købt under ophørsudsalg kunne garnet/farven ikke opdrives i Silkeborg. Men hjælpen var nær den altid søde og hjælpsomme AG Købte garnet til mig i det internationale venlige AArhus tror hun hentede det i midtbyen og ikke i AArhus Ø.

8 gram var hvad jeg manglede, men det var det der skulle til at kjolen blev færdig så nu har jeg en rest på 42 gram ELSKER gratis garn. Jeg kan i øvrigt oplyse at jeg ikke fandt flere end de 3 knuder i garnet.Forbrug 2013
 
1863 gram
 
Indkøb 2013
 
4220 gram
 
 
Jo indkøbene stiger støt og roligt, der er blevet købt garn til et par kjoler under udsalg. men jeg tror nu stadig, at når året er omme har jeg brugt mere end jeg har købt, der er flere projekter under vejs.
 
 
De bedste h.......
 
Ulla Reiche.

10 kommentarer:

 1. Uha som den ser lækker ud. Godt du fik fat i mere garn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for Søren jeg var lige ved at panikke et kort øjeblik.

   Slet
 2. Skønt ! lange slanke bryster :oDDD
  Den må jeg huske.
  og skøn karla ! Flot farvesammensætning - og heldigt, at du kunne få fat i mere garn. Lidt heldig har man jo lov at være :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror det var Paprika Steen eller Hella Joof som engang sagde det...... Men det er en af dem man godt kan huske.

   Slet
 3. Hvor er den altså bare blevet fed, glæder mig meget til at se den på :-) Især med de lange slanke bryster, her skal der være plads til lange fede bryster :-)

  Her er dagen også foregået i joggingtøj og morgenhår :-) så skønne de dage kan være...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kjolen er faktisk ret rummelig så jeg tror der er plads til både små og store bryster......... Lange slanke bryster fylder jo også godt når de rulles op ;-)

   Slet
 4. Fornuftige ændringer du har lavet på din Karla, min er lidt for kort til at være kjole.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne godt se på div. Modeller rundt omkring at de var lidt korte. Hvis jeg laver den igen bliver det nok m 33 omg imellem indtagningerne. De ekstra striber bibeholdes. Jeg har strikket i bomuld/uld som måske også falder lidt tungere end den tynde uld.

   Slet
 5. Den ser ud til at blive fin - presset og med indmad ;o)
  Jge har osse prøvet det med at ha´ for lidt til en kjole, osse fordi den ellers blev for kort.
  Jeg måtte lave nogle snyde striber forneden men det blev så godt at man tror det skal være sådan

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.