onsdag den 9. januar 2013

Julegaven fra min mor.

Var denne smukke dug som jeg har ønsket mig. Den passer fantastisk til nogen møbler mine forældre arvede fra min mormor. Mine forældre fik den om betrukket og siden fik jeg dem. Nu står de i min stue og dugen på bordet er prikken over iét.

Den har været længe undervejs. Min mor har gigt i fingerne og dugen er strikket på pind 1,5 ja rigtig 1,5 det er jo som at strikke med synåle.


Dugen skal lige blokkes og presses igen, men jeg kunne ikke vente med at få den i brug. Nu trænger den til første vask, den har fået sin første kaffeplet. det gør ikke noget. Hjemme hos mig skal tingene bruges og et så smukt og veludført stykke håndarbejde skal ikke ligge i en skuffe.

De bedste h.......

Ulla Reiche.

11 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk. Og sikken et stykke håndarbejde, din mor har lavet.

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun tilslutte mig: Hvor er den smuk!

  SvarSlet
 3. Sikken da en fantastisk dug ! og den har din mor selv strikket ? hvor er hun dygtig. Det er et stykke meget fint håndarbejde, og det gør det ikke ringere, at den er strikket af din mor :o)
  En meget fin gave at få.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Et kæmpe arbejde din mor har lavet, trods gigt. Den er smuk og det ville da være synd, hvis den skulle ligge i en skuffe.

  SvarSlet
 5. hvor er den altså bare flot... pind 1½ jeg ville dø langsomt er jeg sikker på hvis jeg skulle strikke på den pind...

  SvarSlet
 6. Det er fantastisk at din mor magtede et så stort arbejde med gigt i hænderne.
  Giv hende et kæmpe kompliment fra mig.. Godt gået!

  SvarSlet
 7. Den er utrolig smuk og må have kostet din mor en del! Og selvfølgelig skal den da bruges - jeg plejer at gnide en god klat sulfo på kaffe(og andre)pletter lige når de er lavet - og har altid haft held med at de så forsvinder i vask. Godt nytår :-)

  SvarSlet
 8. Hold da op hvor er den fin, sikke en gave :)

  SvarSlet
 9. Den er så smuk, rigtig flot at din mor kan det.

  SvarSlet
 10. Fantastisk arbejde og så med gigt. Min mor har lavet noget lignende til mig, de bliver dog ikke brugt så tit. Det er egentlig synd. Men efter sidste vask orkede jeg ikke udspænding. Måske jeg skulle tage mig sammen!?

  SvarSlet
 11. Det er bare så smuk en dug,og så strikket, det er flot, hæklede sådan nogle engang for mange år siden. Kan se du har godt gang i strømpe strikningen også, det er ikke til at få bugt med det lagergarn...:o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.