fredag den 4. januar 2013

to på en pind.


 Jeg har længe talt om det og tænkt meget på det. men først da Lea rent faktisk gjorde alvor af det fik jeg taget mig sammen.


Jeg bliver helt sikker glad for denne metode..........

De er endnu ikke færdige, når de er kommer der en fakta boks ;-) ja det er det nye på bloggen i år. Faktaboks og garnforbrug.

Der kommer nogen UFOer med over i det nye år, men hvad det gør der nog også til næste år bare ikke det er de samme. Jeg har tænkt mig at strikke, slå op og købe garn som jeg lyster. Dog holder jeg fast i strømpegarns udfordringen jeg har sammen med Lea for det er faktisk både sjovt og udfordrende. Tror at Lea når i mål før mig. men det er ok, det er ikke et kapløb vi har gang i.

De bedste h......

Ulla Reiche

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne også sagtens blive fristet til strømper på magic loop,har jo faktisk bogen-smiler,men vil nu med glæde følge dine og Leas strømper

  SvarSlet
 2. ja jeg har også overvejet denne teknik men endnu ikke fået taget mig sammen endnu nu må vi se om det bliver år 2013 jeg får det lært i :-) Glæder mig til at se dine sokker....

  SvarSlet
 3. hej Ulla.
  AHA - så fik jeg endnu et billede på det der med magic loop - og nu er jeg vist meget tæt på at have knækket koden - nu har jeg et billede på HVORDAN det lader sig gøre.
  spændende hvem der når først i mål - dig eller Lea ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Jeg må áltså lige sige at, det tagersmå 5 min at lære magic loop. Der eren video på www. Paa pindene.dk samt flere. På youtube.

  Når man først har fanget den og det er nemt så er to på pind næste. Skridt. Her er udfordringen måden man slår op på og ellers det samme så kast jer endelig ud i det

  Kh

  Ulla

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.