tirsdag den 8. januar 2013

Mens jeg strikker

Lytter jeg lydbøger. Jeg er VILD med det, jeg skal ikke længere gå på kompromis mellem at strikke og læse. Bøgerne låner jeg på netlydbogen, alt sammen hjemmefra ved computeren, dejligt nemt. lige nu lytter jeg til

Bogen er indlæst af Martin Greis og han gør det rigtig godt. Bogen er spændende, faktion en blanding mellem fiktion og fakta. Undervejs måtte jeg på nettet og undersøge nogen forskellige ting b.la hvornår sluttede 1. verdenskrigen og hvornår var det lige at kvinderne fik stemmeret. Det var jo forskelligt rundt omkring i verden. Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang med den næste, som desværre endnu ikke kan lånes på bib. måske bliver jeg nød til at købe den selv.

De bedste h.........

Ulla Reiche

10 kommentarer:

 1. Ja, det er smart når man gerne vil begge dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror at enten kan man lide det eller også kan man ikke..... Kender mange som ikke kan samle sig om en lydbog. Jeg må da også spole tilbage engang imellem, når der lige har været tankeflugt midt i lytningen. Men jeg elsker det og hygger mig med det også til rengørin er det genialt.

   Kh

   Ulla

   Slet
 2. hej Ulla. Lige præcis den bog har jeg liggende til snarlig aflytning .. og fortsættelsen er lige kommet i Gyldendals bogklub. Jeg er vild med Folletts episke fortællinger.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så at man kunne købe fortsættelsen i Kvickly for 129 kr. Min mand har dem begge i bog form. Jeg har også lånt Jan gillious Brobyggerne. Det er samme periode men et helt andet sted i verden, mere hjemligt. Tror det bliver meget sjovt at følge dem begge. Men snupper nok en eller 2 andre i mellemtiden så jeg ikke blander dem sammen. Man kan låne 5 pr mdr på bib. Og dem når jeg som regel.

   Kh

   Ulla

   Slet
 3. har faktisk overvejet at forsøge mig er kommet vildt bagud med at læse efter jeg er begyndt at strikke var ellers noget af en læsehest da jeg var yngre... havde næsten læst alt hvad de havde jeg gad læse på vores lille biblio... så må se om jeg ikke skulle forsøge mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg startede på lydbølger mens jeg var under uddannelse. Jeg tog pæd og lærer uddannelserne lige efter hinanden altså 5,5 år lige i rap med faglitteratur, samtidig med at jeg arbejdede. På et tidspunkt manglede jeg så meget at læse skønlitteratur. Alle talte om bøger jeg ikke havde læst. Jeg havde bare ikke mere tid. Så enden på det blev lydbølger og jeg er ganske enkel vild med det. Jeg kan godt lide og læse, men bliver hurtig træt i øjnene og på den her måde kan jeg jo både strikke og lytte.

   Kh

   Ulla

   Slet
 4. Bogen har ligget længe på hylden her og jeg har faktisk også fortsættelsen, men jeg kun fået læst ganske lidt. Den er også lidt tung at sidde med og ligge i sengen med er da helt umuligt ;) - så måske skulle jeg overveje den på lydbog istedet.

  SvarSlet
 5. Ja det er faktisk er ret tung bog. Ken Follett skriver nogen fantastiske bøger, men jeg syntes også at der kan være nogen lange beskrivelse passager. Her kan man vælge at fokuserer på strikketøjet eller lade sig overmand af søvnen hvis man læser. På ferier har vi faktisk også downloades bøger fra bib. Til Ipaden og haft den med på ferie, den vejer lidt mindre end 5 bøger og er også ret god at læse ved. Så behøver man jo heller ikke en natlampe.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 6. Giganternes fald er en af de bedste bøger jeg har læst. Havets katedral af Ildefonso Falcones er en anden rigtig bog, som jeg kan anbefale, hvis man elsker historiske romaner. Det er en god ide med lydbøger og strik:-)

  SvarSlet
 7. Jeg bruger osse meget lydbøger. Skøn kombination sammen med strikketøj - så forsømmer man ikke noget af det ;o)
  ... og når man, som jeg, har en sportsgal(på tv) mand, så er det ekstra dejligt at kunne lukke af.
  Den bog der er osse på min "ønskeliste"

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.