onsdag den 2. januar 2013

Gaven til os selv.

Ja vi var lidt smarte i år, da vi valgte julegaver til vores børn. Gaven er nemlig en vi selv glæder os rigtig meget til.

 
De fik alle 3 det samme.
 


Kuffert og solcreme, iøvrigt den samme som vi har brugt i mindst 20 år. Min mand er eller rettere var rødhåret og tåler solen meget dårligt. Denne her smøre man sig ind i om morgen og så er man dækket ind hele dagen også i syden.
 Turen går til Rhodos og vi glæder os også selv om der er et stykke tid endnu til vi skal afsted. Men forventningensglæde skal man bestemt ikke kimse af. Vi glæder os, vores ældste søn er flyttet hjemmefra og vores datter gør det i forbindelse med studierne til sommer. Det her bliver muligvis den sidste rejse vi får sammen i den form vores familie har set ud de sidste 18 år. Vores børn er "næsten" voksne og i løbet af de næste år vil vores familie ændre sig. Der vil komme flere til, det er naturligt og livets gang, Men i 7 dage vil vi nyde hinanden og livet som Far - Mor og Børn.
 
 
Der er bestilt hus - hund - kat og fiskepassere.
 
 
De bedste h.......
 
Ulla Reiche

8 kommentarer:

 1. Skøn gaveindpakning - god inspiration - dejligt at kunne se frem til solen i de kommende mørke måneder.

  SvarSlet
 2. Forventningens glæde er stor, synes jeg!
  Dejlig gave til hele familien!

  SvarSlet
 3. Meget dejlig julegave til jer alle sammen.

  SvarSlet
 4. sikken en lækker gave mon man kan nå at blive adopteret :-)

  SvarSlet
 5. Nu er det bestemt ikke vores normale gave niveau. Det her er mere en høj priotering for at få en uge med vores "børn" inden de helt er fløjet fra reden og får travlt med atl muligt andet end deres forældre.

  Lige pludselig bliver de nok sådan nogen som ønsker sig hjælp ril en vaskemaskine eller dropper den 6 ferie uge for at tjene penge til en bilreperation ;-)

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 6. Det var da en forrygende julegave !
  og oplevelser af den slags er langtidsholdbare :o)
  første fase er forventningens glæde ..
  og så ..
  I har noget at glæde jer til :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Det er da den skønneste gave at gi´ .. rigtig rigtig god tur. .. og ja inden man ser sig om er der svigerbørn og børnebørn og så er det svært at komme afsted
  .. og det bliver aldrig helt det samme som at være alene afsted med sine børn.
  Hver ting til sin tid.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.