mandag den 7. januar 2013

Sølle 195 gram

Er der gået på de 3 par strømper jeg har strikket i år. Det kommer til at tage meget lang tid, inden der er bund i min store mængde strømpegarn. Siden første optælling er beholdningen vokset. Nej jeg har ikke købt mere, men flytningen til nyt kreaværelse afslørede hid tid gemte og glemte garnnøgler.... hmm jeg vil tro der er mellem 2 og 3 kg ialt nu.


1. par er strikket i Bumbo med Aloevera (rigtig godt, hvis man nu skulle brænde fødderne) garnet er købt i Bilka engang til strømperne i str. 40 er der brugt 62 gram.


2. par er strikket i Bedford købt i Kvickly engang (tror jeg) ret specielle farveskift må man sige. Vist mere specielle end kønne. til str 40 er der brugt 64 gram.


3. og sidste par i denne omgang er strikket i Regia garn købt i Tind. Der er blevet nogen rigtig lækre strømper med fine striber. der er brugt 69 gram. 


opskrift: standard fra politikkens bog om strik og hækle. Jeg strikker hele skaftet i rib, da jeg syntes det sidder godt på foden.
Pind: Addi rundpind 80 cm str. 2,5
Teknik: 2 på 1 pind. Teknikken er Meget let at lære. Jeg har prøvet mig frem ved hjælp af video klip på b.la. youtube. og indtil nu er det da blevet til 3 par strømper på en uge. Kast jer ud i det. 
Hot or Not: Helt bestemt hot, dog skylder jeg lige at tilføje at man nok skal bruge en 100 cm pind. jeg var nød til at strikke vristen hver for sig pga. pladsmangel.
Garnforbrug i 2013

195 gram. 

De bedste h.......

Ulla Reiche.

7 kommentarer:

 1. Du har da ellers været flittig med strømpegarnet :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. 3 har på en uge er da meget godt gået, med den fart når da snildt igennem de 2 til 3 kg :)

  SvarSlet
 3. Sikken en fart du har på. 3 par lækre sokker på en uge - godt gået :)

  SvarSlet
 4. Med den fart får du da hurtigt strikket de 40-50 par sokker, der skal til for at få strømpegarnslageret væk :-)

  SvarSlet
 5. Hmmm kan nikke genkendende til det med forlængst glemt garn :)

  SvarSlet
 6. Jeg må prøve det. Når barnevognstæppet er færdigt skal jeg strikke strømper med ny teknik. :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.