fredag den 20. juli 2012

Opskrift søges-

Kender i det, at man søger en opskrift, man ved præcis hvordan designet skal være. Så hvis jeg nu var en mere erfaren strikker så lavede jeg den bare. men det er jeg desværre ikke endnu. For et lille års tid siden ville jeg bare for sjov lave en " toiletpapirskjulerdukke" jeg havde troed at nettet bugnede med opskrifter, men nej. Efter lang tids søgen fandt jeg den eneste ene. Den havde været i familie journalen for år tilbage.

Det blev ikke lige den jeg havde i tankerne, men det blev sådan den blev.

Nu står jeg endnu engang i problemet.


Jeg vil lave baby undertøj af dette super lækre, super bløde garn. Ganske simpelt, nogen vil undre sig over at man ikke bare slår op og laver det som man vil have det. men som tidligere nævnt, det rækker evnerne ikke til. Jeg søger et helt simpelt sæt bestående af underbukser og undertrøje. ikke at underbukserne gør så meget gavn, det ser bare mere ordenligt ud. jeg købte endda en opskrift i butikken, men da jeg kom hjem var det bare ikke den rigtige. (den var i underkanten for simpel og lignede ved nærmere eftersyn et gæstehåndklæde, med hul til halsen og syet sammen i siderne)

Hvis du har et link til opskriften eller hvor man kan købe den, kan du redde min dag. Imens strikker jeg nok på bloglands største Parrot (grundet en lille lille bitte læsefejl) men mere om det senere.



Hav en god fredag

De bedste .......

Ulla reiche.

6 kommentarer:

  1. Læsefejl...DIG...nej det kan ikke passe :-)

    SvarSlet
  2. Det var nu også bare en lille fejl som betød at jeg endte på 1438 masker i stedet for 726.

    SvarSlet
  3. Jeg glæder mig altså til at se din Parrot :-)

    Har du prøvet at kigge på hendesverden.dk, garnstudio.com osv?

    Måske støder du helt tilfældigt på den "rigtige" opskrift hvor du mindst af alt venter det.

    SvarSlet
  4. Hvad er det helt præcist, du søger?

    SvarSlet
  5. Hej Britt.

    Helt alm. Til dreng ingen snoninger evt. Med knapper v halsen og med underbukser til.

    Kh

    Ulla.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har nogle opskrifter, der måske kan bruges. Det er et gammelt opskriftshæfte fra Sønderborg garn. Jeg har ikke mulighed for at få taget kopi lige med det første, men send evt. en mail til ostdahl@hotmail.com så kan vi se på det

      Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.