torsdag den 4. oktober 2012

Blonde.

Jeg har kastet mig over en UFO. jeg er nemlig omsider gået igang med blonden på min Camomille
 

Da jeg startede v/20 tiden her til aften, tænkte jeg "ok jeg har jo fri i morgen, så jeg laver den lige færdig, så er den ude af verden" nu kl. 22 tænker jeg "ok, hvis jeg er færdig engang i weekenden, så er den ude af verden" selvom jeg stort set altid har et strikketøj i hænderne, i alle ledige stunder, har jeg endnu intet realistisk forhold til, hvad jeg kan nå på en aften, en fridag, en weekend eller i en ferie. Det får jeg nok heller aldrig...... så det lever jeg fint videre med.


- Og så lige et foto af min kat. Den ved godt at AL ophold på ALLE borde er FORBUDT. Måske den føler sig forsømt og trænger til opmærksomhed....... dårlig opmærksomhed er som bekendt bedre end ingen opmærksomhed. Ihvertfald valgte hun igår at tage en lur på spisebordet. jep- SPISEBORDET

 
 
 
Kan det blive mere provokerende ? ikke nok med at hun lå på spisebordet, hun havde fået moslet sin store krop ned i vores servietholder. Gad vide, hvad hun forsøger at fortælle...... vil hun gerne have en kurv til at sove i ? eller servietter ?
 
 
 
Her er holder uden kat (den blev jaget væk - fik som muligvis ønsket dårlig opmærksomhed) og servietterne er blevet smidt ud.
 
 
De bedste h.......
 
 
Ulla Reiche
7 kommentarer:

 1. Ting tager altid mere tid end man lige tror ;o)
  - især strikketing .
  Det er en rigtig smuk blonde :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. ja bliver også tit lige snydt og tror jeg kan nå det hele på ingen tid, men tingene tager bare tid, og skal man jo bare huske at nyde at strikke imens :-)

  SvarSlet
 3. Dejlig kat.
  Havde selv engang en STOR kastreret hankat, der simpelthen ikke kunne modstå min flettede brødkurv. Hvis vi glemte at sætte kurven væk efter brug, kunne vi sagtens regne med at han fik mast sig ned i den - også selvom den nærmest stod nede i køkkenvasken!
  Til sidst fik han dog lov til at beholde kurven, og jeg købte en anden!

  uha -ufoer? - har vist selv et par stykker eller fire liggende!

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig ved din kat at den ikke må ligge på bordet, derfor lagde den sig i servietholderen.....altså ikke direkte på bordet ;)
  Jeg er hoppet med som fast læser af din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Hanne. Du har da helt ret, tak fordi du gjorde mig opmærksom på det, her gik jeg og troede, at jeg var mislykket som katte opdrager.

   Kh

   Ulla

   Slet
 5. Jeg tror jeg ville købe en kurv til katten.. Måske det er det den fortæller,,, eller som Hanne skriver, den vidste at den ikke måtte være på bordet og lagde sig derfor i servietholderen;)

  SvarSlet
 6. Huha, hvor lyder det hjemligt med det man tror man kan nå .. det er så det igen med at døgnet desværre kun har 24 timer.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.