mandag den 1. oktober 2012

Stribe efter stribe

30 striber, 30 farver er jeg nået op på og dermed er første runde hjemme. Jeg bruger rester eller af mit stash som jeg lærte den anden dag. lige her Farvemæssigt forholder jeg mig til farverne stribe for stribe og ikke til helhedsindtrykket. Det gør så bare at tæppet fremstår præcis som det jeg forstår ved et rigtig farmor-mormor tæppe. Ja lige bortset fra, at der vist ikke var så mange pastelfarver i min farmors tæpper.Jeg tror jeg bliver rigtig glad for det og drømmer allerede om tæpper i en mere kontrollerede farveskala....... men der mangler liiiiiige en del striber endnu. Næste tæppe skal ikke være helt så bredt, har jeg også lært.


De bedste h......

Ulla Reiche-


11 kommentarer:

 1. hej Ulla
  det ser godt ud.
  jeg holder meget af de der glade farvesammensætninger, der ikke nødvendigvis følger skalaerne, men som bare klinger sammen.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, noget af en udfordring, når man godt kunne tænke sig at være lidt vild, men egentlig er lidt farveforskrækket. når jeg kun forholder til de 2 striber ved siden af hinanden kommer det af sig selv.

   kh

   Ulla

   Slet
 2. Det er altid godt at lære nyt..
  Jeg har ex ikke vidst hvad DIY betød. Jeg kunne godt se at det tit stod i forbindelse med noget man selv kunne lave (opskrifter osv) men knække koden. Hold da op det har taget tid.
  Do It Yourself! Ja så enkelt var det.

  SvarSlet
 3. PS: fed tæppe. Skønne glade farver...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for rosen. især fra en sådan dygtig turbo strikke/hækle/sy kvinde som dig.

   Kh

   Ulla

   Slet
 4. lækre striber det tæppe bliver da bare så fedt... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er bare så glad over at lykkes med et hækleprojekt. ;-)

   Kh

   Ulla

   Slet
 5. Det tæppe bliver helt fantastisk og hvis altså bare jeg måtte købe noget Arwetta, så gik jeg også fluks igang med et lignende! Der er så mange fine farver Arwetta og det er jo skønt at det kan gå i maskinen.

  Må jeg købe Arwetta, hvis man kalder det tæppegarn og ikke strømpegarn? Hm, ja, ja, jeg skal nok strikke flere strømper først!!!

  SvarSlet
 6. Som om Lea...... Med mindre jeg må trække alt mit strømpegarn ud, som oprindeligt er købt til sjaler......

  - der bliver krise på lørdag, Helle skriver hun har fået noget nyt super lækkert strømpegarn hjem ;.( håber hun stadig har noget tilbage om 3 år.

  kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil nyde at se dig sende garnet længselsfulde blikke på lørdag :-) Ikke for at være ond altså.....nej, nej... Du kan jo også give mig et par rap over fingrene (bare ikke på venstre hånd), hvis jeg rækker ud efter Arwetta :-)

   Men jeg kan jo tage nogle Kleenex med så vi kan tørre øjnene når vi må gå uden lækkert strømpe- og tæppegarn :-)

   Slet
 7. Flot tæppe du har gang i :) jeg elsker at hækle tæpper.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.