lørdag den 27. oktober 2012

En strategi, der virker.

Ihvertfald for mig. Den går i sin enkelhed ud på, at hver gang en rundpind str. 2,5 - 80cm er ledig, bliver der slået op til et par strømper. På mit arbejde er jeg engang imellem så heldig, at jeg har mulighed for at strikke. vel og mærket strik, der ikke kræver den store tankevirksomhed og noget som man kan lægge fra sig nu og her. Altså strømpeskafter og fødder, hæl og tå bliver strikket hjemme som tv-strik, der skal tænkes en lille smule (bestemt ikke meget) lige pludselig bliver det jo til en del strømper.
et par strømper til svigerfar
bemærk jeg IKKE høre blandt dem, der bekymre
sig om farveskiftene følger den "rigtige" rækkefølge ;-)Her en stak færdige strømpe, lidt til hele familien.


Nogen som er igang, Det ser ud som om farveskiftene passer, hmm til hvad ? ja ens strømper, men nu syntes jeg jo også det andet har sin charme.


Her nogen som næsten er færdig, hvilket giver en ledig pind. en hurtig sammentælling giver 7 par strømper. en lige så hurtig sammentælling bliver til 23 par strømper i år. det er jeg da faktisk helt tilfreds med. HELDIGVIS (bemærk ironien) har jeg garn nok til mange flere. den grundige oprydning i kreaværelset bød på flere overraskelser, men mere om det senere.

I morgen står den på Kreativ messe i Fredericia, om formiddagen står jeg i Tina Dalbøges stand. Derfor har jeg heldigvis (her er der ingen ironi) kun 3-4 timer til at shoppe i. Strømpegarn er jo udelukket, men mon ikke der er så mange andre fristelser i den store hal ?

De bedste h......

Ulla Reiche

3 kommentarer:

 1. Du er for vild!!! Så mange par strømper skal jeg jo bruge årevis på at strikke!

  Nu er mine pulsvarmere jo af pindene, så måske skal jeg lige slå op til et par strømper....bare for at have lidt småtterier igang.....nå, ja, og så for at få reduceret strømpegarnslageret med de der 60-70 g. Lidt har jo også ret :-)

  Ønsker dig en skøn messedag imorgen - og glæder mig til at se om du bliver fristet og har noget med hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lea, nu når du Virkelig bare så meget andet. Hvis man ruller igennem min blog. Kunne jeg jo nemt risikere at blive kaldt for " hende med strømperne" så jeg tror snart, der skal andet på pindene i det mindste skalket bare have et eller andet færdigt.

   Kh

   Ulla

   Slet
 2. sikke en masse skønne strømper du har fået lavet, selv er jeg ikke så god til at få dem strikket begynder desværre hurtigt at kede mig :-) men har nogle liggende og havde håbet at jeg fik strikket nogle flere men det er desværre ikke kommet så langt endnu :-)

  god fornøjelse på messen imorgen husk en madpakke ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.