tirsdag den 19. juni 2012

Havehynder.

Jeg er vild med det her blogland. fyldt med gode ideer og kreative kvinder, der deler ud af påfundene. Nogen ideer er så simple, at man undrer sig over at man ikke fik dem selv. Sådan var det også da jeg så Henriettes Havehynder som bestod af store oldemorfirkanter.


De er super fede og nu er det ikke til at stoppe igen. forløbig har jeg 8 men der skal lige laves et par stykker mere inden studenterfester, som gerne skulle holdes i haven om 2 uger.


Jeg har brugt dobbelt fritidsgarn og hæklenål nr 10. til sidst filtes de på 40 grader et kort program. der går ca 150 gram til en hynde. Det hjalp lidt på beholdningen af mit gratis fritidsgarn (se tidligere indlæg)


God tirsdag derude.

De bedste .......

Ulla Reiche.

3 kommentarer:

 1. De er bare fine.
  Her er et arbejde, hvor der sker noget hurtigt :o)

  SvarSlet
 2. Superskønne hynder - og sikke hurtigt det går!!!

  Er det ikke hårdt at hækle med så tyk en hæklenål? Jeg kan ihvertfald ikke lide at strikke på tykke pinde, men måske det er noget andet med hækling?!!

  Krydser fingre for godt vejr til festen så I kan være i haven (nå, ja, krydser også fingre af egoistiske grunde: jeg vil også gerne selv have sol, sommer og varme).

  SvarSlet
 3. Jo Lea det er lidt hårdt for hænder og finger, men som Henrielle siger er det jo et projekt, der skrider hurtig frem.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.