onsdag den 20. juni 2012

Paverpol mand.

Ja indtil igår har han heddet ståltrådsmanden, men nu er han færdig og er blevet en pavepolmand. Han er et levn fra min billedkunsteksamen for 2 år siden. (han impornerede nu ikke censor dengang) men det tog så lang tid at lave den, at jeg beskuttede at jeg ville beholde den og gøre den færdig engang.

Engang var så igår, her er han næsten færdig på forsiden, skal nu tørre inden han får jakken på.Ærmerne måtte klippes op for at de vel store hænder kunne komme igennem. endnu et lag paverpol smøres på. på det her tidspunkt var jeg selv smurt ind fra top til tå. tænkte om jeg nu selv var blevet vejrbestandig. Et karbad opløste heldigvis det meste.

Han har fået lidt sølv hist og her og kan nu sidde der i krogen de næste par år. ansigtet blev lidt kikset. efter 2 år som ståltrådsmand sol, regn og frost gjorde at han ikke længere var så medgørlig. min datter syntes at han ligner Michael Jackson fra de foto, hvor han gemmer ansigtet og det kan hun måske have lidt ret i. måske man kunne starte en konspirationsteori :-)

Tja køn er vel ikke ligefrem ordet, men han er da meget sjov om ikke andet så har jeg sikret at min mand IKKE trækker i det jakkesæt længere.

God dag til jer derude.

De bedste .......

Ulla Reiche.


4 kommentarer:

 1. Nej, køn er måske ikke ordet, men skøn; det ER han altså!!

  Og jeg kan godt se Michael Jackson i ham :-)

  Iøvrigt er jeg ret vild med at du har sikret dig mod at se gemalen i det jakkesæt igen - min mand havde nogle shorts, da jeg mødte ham.....de skulle dælme også have haft en omgang paverpol, hvis jeg ellers havde haft en skøn ståltrådsmand at klæde på :-)

  SvarSlet
 2. Totalt udmoden censor siger jeg bare. Det er da fed kunst. Ham vil jeg gerne have i min have. Hvordan har du mon lavet ham.

  SvarSlet
 3. Htm, han er mit første pavepol projekt. Det er ikke helt nemt at beskrive. Først syede jeg et menneske i lagenlærrdde og begyndte at vikle ståltråd omkring + noget hønsenet, efter utallige ruller brugte jeg noget sølvpapir + flere ruller ståltråd. Sådan har han stået i næsten 2 år.

  Næste etape bestod i at beklæde ham i stof vædet i pavepol som en mumie, her gik det galt med ansigtet. Til sidst har han fået skjorte og et jakkesæt på som også er gennemvædet i pavepol.

  Man kan få pavepol i forskellige farver. Jeg har som det ses brugt sort. Princippet består i at du kan gøre en ting vandbestandig. Pavepol er en slags lim ( det lugter som den hvide skolelim )

  Jeg ville gerne være sej og lige smide den perfekte opskrift på nettet, men den kender jeg ikke. Jeg startede og det ene førte det andet med sig. måske næste gang jeg laver et lignende projekt - og det bliver ikke foreløbig :-)

  SvarSlet
 4. Sejt :0) og hjertelig tillykke med dagen

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.