mandag den 25. juni 2012

Ballerinaer.

Uha som jeg er vild med det her blogland. Man kigger på en side, bliver linket videre og videre i en uendelighed. På vejen bliver man præsenteret for super gode ideer, opskrifter som hidtid ukendte kvinder deler ud af. Jeg har aktid hørt at der er en særlig plads i himlen til kvinder, der hjælper hinanden. Mon det er blogland ?her er de så, de super nemme ballerinaer. Mine blev lige en tand for store, men de næste kommer til at passe. det er Marianne der er så sød at dele sin opskrift med os andre. Tak for det.

God mandag derude

De bedste......

Ulla Reiche


4 kommentarer:

 1. Hej Ulla
  Dine ballerina' s ser rigtige fine ud ....-jeg er rigtig glad for at opskriften kunne bruges .... Hvis du synes de er for store så prøv én gang mere i vaskemaskinen - der hjælper nogen gange :0)
  Tusind tak for linket - go dag til dig
  Knus

  SvarSlet
 2. Elsker Blogland og har nu også valgt at følge med her hos dig.

  SvarSlet
 3. Jamen vær så velkommen. De næste 5 dage er vi studenterramte her i hjemmet. Så kreativiteten bliver udfoldet i ovnen og på grillen, lidt i metro, Bilka og netto. lørdag er dagen hvor det hele er overstået og der skal slappes af HELE DAGEN

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. Her er det blevet ved tanken om ballerinaerne indtil videre, men måske skulle jeg snart gøre alvor af det, for skønne; det er de altså!!!

  God fornøjelse med alle forberedelserne - og så sender jeg en kærlig tanke til dig og ønsker dig også en super velfortjent afslappende lørdag!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.